Alteriga on kehitetty suoramyyntiyritykselle toiminnanohjausjärjestelmäksi, joka automatisoi kuukausilaskutteisten tuotteiden toimituksen ja laskutuksen. Suunnitteletko siis myyväsi tuotettasi kuukausimaksulla? Alteriga huolehtii asiakkaidesi sopimuskausista ja siitä että tuotteet ja laskut lähtevät ajallaan. Alteriga seuraa myös maksujen saapumista ja lähettää laskut tarvittaessa perintään automaattisesti.

Alterigaan voit tuoda asiakkaita tilauslomakkeelta markkinointisivultasi tai puhelinmyynnistä. Ohjelmisto huolehtii myös affiliate-markkinointiliidien mittauksesta ja raportoinnista, joten tulospohjaisen markkinoinnin käynnistäminen on helppoa. Voit esimerkiksi maksaa markkinointikumppaneillesi komissioita jokaisesta heidän kautta tulleen asiakkaan maksusta.

Alteriga on räätälöitävissä tarkalleen tarpeisiisi sopivaksi ja voimme auttaa myös markkinointisivujesi toteuttamisessa. Tunnemme suoramyyntialaa erinomaisesti ja voimme auttaa monipuolisesti myös markkinointitoimenpiteiden suunnittelussa.

Järjestelmää myy ja antaa lisätietoja:

Jussi Mäntylä / 040-700 0002 / [email protected]