Logican (nyk. CGI) kehittämä C9000, eli Control 9000-ohjelmisto on erittäin suosittu ohjelmisto valmistavassa teollisuudessa. Ohjelmisto on vuosien saatossa kehittynyt kattavaksi toiminnanohjausjärjestelmäksi.

Olemme virallinen C9000-lisäosien ja integraatioiden valmistaja. Vuosien kokemuksella voimme tarjota aivan kaikki halutut lisätoiminnot ja integroinnit muihin ohjelmistoihin. Voimme myös kytkeä C9000-ohjelmiston hakemaan tietoa tuotantokoneilta. Meillä on toimistollamme käytössä myös oma C9000-asennus, joten ohjelmistojen suunnittelu on helppoa ja tunnemme ohjelmiston erinomaisesti.

Soita 040-7000002 ja kerromme lisää C9000-ratkaisuistamme!

C9000 Jälkilaskenta

Räätälöimme jälkilaskentaohjelmistot, joilla voit seurata tuotantosi kannattavuutta ja tuottavuutta. Jälkilaskenta tehdään helppokäyttöiseksi ja saat sieltä kaikki haluamasi raportit. Saat halutessasi päivittäin sähköpostiisi raportit edellisen päivän tuotannosta.


C9000 Raportointi

Räätälöimme juuri sellaiset tulostettavat ja tarkasteltavat raportit, joita tarvitset. Kaikki tieto mitä on C9000-ohjelmistossa, on raporttiesi käytettävissä.


C9000 Hienokuormitus

Hienokuormitus-ohjelmistolla kykenet suunnittelemaan työjonot ja ohjaamaan työntekijöiden työtä tehokkaasti. Näet ohjelmistosta käytettävissä  olevat resurssit ja voit ennustaa projektien valmistumisen hyvin tarkasti.


C9000 Leimaustyökalu

Suunnittelemme leimaustyökalun toimimaan juuri tarvitulla päätelaitteella tai vaikkapa älypuhelimella. Tarpeeseen suunnitellusta leimaustyökalusta saadaan tehtyä kaikkein vaivattomin ja varmin tapa huolehtia leimauksista. Multileimaukset onnistuvat ja leimausta et voi unohtaa automaattisen järjestelmämme avulla.


C9000 Läpimenoaikojen seuranta

Läpimenoaikojen seurannalla voit tarkkailla tuotantosi vaiheistuksen etenemistä ja saada monipuoliset raportit, joiden avulla voit kehittää tuotantoprosessianne tehokkaammaksi.


C9000 Piirustusten ja revisioiden hallinta

Piirustusten hallinta auttaa hallitsemaan revisioita ja löytämään ne nopeasti. Löydät aina automaattisesti uusimmat revisiot ja voit arkistoida vanhat. Tämä säästää paljon työaikaa ja selkeyttää toimintaa.


C9000 Toimitusvarmuus osto- ja myyntipuolelle

Seuraa toimitusten ajantasaisuutta oman tuotannon ja alihankkijoidesi osalta. Ohjelmisto auttaa optimoimaan toimitusvarmuutta ja käytäntöjä.


C9000 integraatiot ohjelmistoihin ja koneisiin

Integroimme C9000-ohjelmiston kaikkiin muihin ohjelmistoihin ja haluamiisi koneisiin ja laitteisiin. Pystymme työskentelemään kaikkien rajapintojen kautta ja liikuttelemaan tietoa tarvittavalla tavalla. Esimerkiksi CNC-sorvien käyttötietojen kerääminen, Kardex varastorobotin ohjaus, levyasemien materiaalikäyttö ym. ovat hyödyllisiä integraatioita.


C9000 Extranet ja Intranet

Haluatko välittää rajattuja tietoja organisaatiollesi tai sidosryhmillesi? Teemme räätälöitynä selainpohjaiset ohjelmistot, joilla voit välittää ja vastaanottaa haluamaasi tietoa. Tämä helpottaa kaikkia ja tehostaa yrityksen toimintaa monella osa-alueella.

CGI:n virallisena kumppanina toimistollamme on käytössä oma C9000-asennus, jolla voimme suunnitella ja etukäteen testata kaikki valmistamamme lisäosat. Tämä helpottaa kommunikaatiota ja tekee etätyöskentelyn tehokkaaksi.