"Puolet mainonnasta toimii, mutta vain harvat tietävät että kumpi puoli."

Oikein suunniteltu ja säntillisesti mitattu internetmarkkinointi ovat erittäin kustannustehokas keino markkinoida yrityksen tuotteita ja palveluja. Teemme asiakkaillemme mainonnan suunnittelua ja mainonnan ostoa vuosien kokemuksella ja noin 5 miljoonan euron edestä ostetun internetmainonnan kokemuksella. Tekijäsmiehen tunnistaa yleensä siitä, että hän on joskus tehnyt jotain. Voimmekin siksi kertoa, että osaamme löytää sinulle internetin toimivimmat mainosmuodot ja suunnitella niihin tehokkaat kampanjat.

Kun mainostat, niin mittaa. Sitä asiaa ei voi ikinä korostaa liikaa. Ilman mittaamista tehty mainonta valuu suurella riskillä hukkaan ja mainontaa on silloin myös vaikea kehittää. Ammattimaisessa mainonnan ostossa suunnitellaan siksi tulosten mittaaminenkin huolellisesti.

Käytämme mainonnan ostossa usein kanavina Google Adwordsia, Facebookia, banneriverkostoja, tulospohjaisia affiliate-verkostoja ja monia sisältökampanjointikeinoja. Sen lisäksi kampanja on avullamme mahdollista laajentaa myös offline-medioiden, kuten television ja radion puolelle. Niistäkin omaamme vahvan kokemuksen ja yhteistyökumppaniverkoston.

Soita 040-700 0002 ja viilataan internetmarkkinointisi tuottamaan voittoa!