Haluatko olla selvillä, että lentääkö lastu jokaisella CNC-asemallasi? Lastu Tuotannonseuranta tarkkailee CNC-asemien käyttöastetta, nopeutta ja laatua. Ohjelmisto tallentaa kaikkien koneidesi käyntitiedot ja näyttää ne selkeällä graafilla koneen käyttäjälle ja työnjohdolle. Ohjelma kirjaa talteen kaikki muutokset käyntitiedoissa ja myös syyt vikatilanteisiin ja keskeytyksiin. Pääset jälkikäteen näiden tietojen perusteella optimoimaan koneiden ajoja ja kitkemään hidasteita tuotantoprosessissanne. Voit myös vertailla eri koneiden asetusaikoja ja eri työntekijöiden tehokkuutta koneen käytössä.

KNL = Käyttö, nopeus, laatu

Lastu Tuotannonseuranta on yhdistettävissä kaikkiin toiminnanohjausjärjestelmiin, kuten esimerkiksi C9000 ja Lemonsoft. Haemme toiminnanohjausjärjestelmästäsi myös ajettavaan tuotteeseen liittyvät tiedot, jolloin voit tutkia tehokkuutta myös tuotekohtaisesti. Haemme tiedot myös työntekijöistä ja muista olennaisista asioista, joita on tarve linkittää koneen käyntitietoihin.

Lastu voidaan yhdistää myös kaikkiin CNC-koneisiin riippumatta merkistä, mallista tai vuosimallista. Teemme kaikki tarvittavat integraatiot, kytkennät, anturiasennukset ja sähkökaapit, joita kaikkien koneidesi kytkeminen vaatii. Saamme kyllä kerättyä reaaliaikaiset käyntitiedot myös siitä kaikkein vanhimmasta koneestasikin.

Työntekijä pystyy tekemään merkintöjä ja kuittauksia tablet-laitteen avulla erilaisiin vikatiloihin suoraan työpisteellään ja ohjelmiston kautta voidaan suorittaa myös tarvittaessa leimaaminenkin.

Ohjelmistoa voidaan räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivaksi, joten tämä on se ohjelma joka toimii juuri kuten haluat. Ohjelmisto voidaan asettaa toimimaan myös muidenkin tuotantokoneiden kanssa.

Kerromme mielellämme lisää muistakin Lastu Tuotannonseurannan toiminnoista!

Ohjelmistoa myy:

Jussi Mäntylä
040-7000002
[email protected]