Lemonsoft on tuhansien yritysten käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä, johon valmistamme pitkällä kokemuksella kaikki tarvittavat räätälöidyt lisäosat. Teemme siis Lemonsoftiin juuri sellaisen lisäosan kuin toiminnassasi tarvitset. Liitämme sen myös halutessasi siirtämään tietoa minkä tahansa muun ohjelmiston tai laitteen kanssa. Lemonsoftista voidaan tuoda tietoja vaikka jälkilaskentaa tai tuotantokoneiden seurantaa varten. Voimme hyödyntää tietojen tuonnissa Webservice-rajapintaa ja muita tarvittavia yhteystapoja. Kaikki Lemonsoftissanne oleva tieto on joka tapauksessa käyttöönne räätälöidyn ohjelmistonne käytettävissä.

Esimerkkejä Lemonsoftiin tehtävistä tuotteista:

Lemonsoft Jälkilaskenta

Pora Jälkilaskenta on suunniteltu toimimaan erityisesti Lemonsoftin yhteydessä. Saat tarkat jälkilaskentaraportit, jonka lukujen paikkansapitävyys on kanssasi stemmattu ja varmistettu. Jälkilaskenta näyttää hyvän yleiskuvan tuotannostasi ja voit halutessasi pureutua yksittäisiin tilauksiin ja tuotteisiin. Jälkilaskenta ottaa huomioon leimaukset, materiaalikustannukset, tuntipalkat, tuotantokoneiden käyntiajat, myyntitilaukset, suunnitellut työajat, ja kaiken muun mitä tarvitsee.

 

Lemonsoft leimaustyökalu mobiililaitteella

Leimaaminen Lemonsoftissa voidaan toteuttaa älypuhelimen avulla. Tämä tapa mahdollistaa myös multileimaus-ominaisuuden, jossa voidaan aikaa kirjata usealle työlle yhtä aikaa. Samaan mobiiliohjelmaan voidaan tehdä myös muitakin toimintoja, kuten mittapöytäkirjoja, lähettämön dokumentointia ja inventaariotyökaluja varastolle. Millaisen leimaustyökalun haluat? Me teemme sinulle sellaisen.

 

 

Tuotantokoneiden seuranta Lemonftin ohessa

Lastu Tuotannonseuranta voidaan laittaa keräämään käyntitietoja mistä tahansa tuotantokoneestasi. Tiedot esitetään työnjohdolle reaaliaikaisena ja ne tallennetaan myös jälkilaskentaa varten. Seuraamalla työkoneitasi voit kehittää tuotantosi tehokkuutta. Autamme sinua suunnittelemaan tarvittavat mittaroinnit ja datan keräämisen, jotta löydät kehityskohteet prosesseissasi. Tuotantokoneen käyntitiedot yhdistetään aina Lemonsoftista haettavaan tuotantotietoon, jotta tiedät miten kauan minkäkin tilauksen valmistamiseen kului aikaa.

 

Saldojen päivitys Lemonsoftin ja Kardex-varastorobotin välillä

Olemme varmasti Suomen parhaita integroimaan Lemonsoftin Kardexiin tai mihin tahansa muuhun varastorobottiin. Kardex ja Lemonsoft voidaan laittaa kummin tahansa päin päivittämään toisilleen oikeita varastosaldoja. Teemme vastaavia integraatioita myös kaikkiin muihinkin varastorobotteihin.

 

Tarjoustenlaskentatyökalu Lemonsoftiin

Haluatko helpottaa tarjousten laskentaa? Voimme suunnitella sinun tai jälleenmyyjiesi käyttöön tarjouslaskentatyökalun tai tuotevalitsimen, jolla tarjousten tekeminen onnistuu monimutkaisistakin tuotteista. Tuotehinnastot voidaan päivittää tarjoustyökaluun automaattisesti suoraan Lemonsoftista. Esimerkkinä tekemämme Piippulaskuri.fi.

 

Lemonsoftin yhdistäminen verkkokauppaan

Lemonsoftin yhdistäminen verkkokauppa-alustoihin onnistuu kätevästi. Voimme tuoda saldopäivityksiä ja viedä tilauksia verkkokauppa-ohjelmistoihin kuten Magento, Woocommerce, Vilkas, Shopify tai mikä muu tahansa alusta. Valmistamme myös verkkokauppoja alusta alkaen tarpeidesi mukaan.

 

Kysy meiltä mitä vain kehitystä Lemonsoftin oheen! Yleensä meiltä tapaa aina ratkaisu löytyä tarpeisiin, jotka liittyvät Lemonsoftiin!

 

Lemonsoft-lisäosia myy:

Jussi Mäntylä / 040-7000002
[email protected]