Jälkilaskenta auttaa saamaan yksityiskohtaisen käsityksen tuotannon kannattavuudesta.

Pora Jälkilaskenta-ohjelman avulla voit seurata helposti tuotantosi kannattavuutta ja porautua kaikkiin kuluihin tilauskohtaisesti. Teollisuudessa tuottavuuden seuranta on tärkeä kilpailuvaltti ja ehdoton edellytys yritystoiminnan kehittämiselle. Osa projekteista ja tilauksista toimitetaan kannattavasti, mutta osa taas tuottaa tappiota. Jälkilaskennan avulla pääset näkemään hyvin tarkasti, että mikä oli kunkin tuotoksenne kannattavuus ja mistä sen valmistuskustannukset ovat tarkalleen rakentuneet. Pääset pureutumaan kuhunkin tilausriviin yksityiskohtaisesti ja näkemään siihen kohdistuneet materiaali- ja työkulut yksittäisine henkilökunnan leimauksineen.

Näet Pora Jälkilaskennan avulla pelottavan tarkasti tuotantosi kannattavat ja tappiota tuottavat toimenpiteet. Integroimme jälkilaskenta-ohjelmiston toiminnanohjausjärjestelmänne kanssa keskustelemaan ja ohjelmisto pureskelee sen jälkeen toiminnanohjausjärjestelmänne historiadatan sinulle helposti tutkittavaan muotoon. Näet listalla kaikki tuotantonne tilausrivit tietoineen joko vihreällä tai punaisella taustavärillä. Klikkaamalla pääset porautumaan tarkemmin kuhunkin riviin ja näet kaikki projektiin liittyvät kustannukset. Näet miten paljon kussakin työvaiheessa on kulunut materiaaleihin rahaa ja minkä verran kukin työntekijä on leimannut aikaa työvaiheeseen. Ohjelma ottaa tietenkin huomioon myös jokaisen työntekijän palkka- ja sosiaalikulut. Ohjelmistoon on mahdollista rakentaa myös dataa analysoiva tekoäly, joka tekee ennusteita puolestasi tuotantodatan perusteella. Kysy lisää tekoälystä.

Jälkilaskenta voidaan yhdistää lähes jokaiseen toiminnanohjausjärjestelmään. Erityisen näppärästi se asentuu Lemonsoft- ja C9000-toiminnanohjausjärjestelmiin. Saamme integroitua ohjelmiston hakemaan myös tietoa tuotantokoneiltanne ja kaikista muista tarvittavista ohjelmistoista. Ohjelmistoa voidaan myös räätälöidä tarpeitanne varten. Pora toimii niin tietokoneella, kuin tabletilla ja älypuhelimellasi.

Ohjelmisto säädetään toimimaan juuri sinun tarvitsemallasi tavalla ja katsomme yhdessä liiketoimintaasi liittyvät lainalaisuudet. Varmistamme siis yhdessä, että kaikki data on oikeaa ja käyttökelpoista. Jos leimauksissanne on vajavaisuuksia, niin autamme ratkaisemaan nekin haasteet. Olisihan mieletöntä jos et näkisi yksityiskohtaisesti yrityksesi kannattavuutta ja pääsisi kunnolla tutkimaan, että mistä se perälauta oikein tarkalleen vuotaa. Tämä ohjelmisto on kerännyt hyvin paljon kiitosta tehtaan yritysjohdolta ja sitä on kutsuttu jopa taivaan lahjaksi.

Ota yhteyttä, niin esittelemme mielellämme jälkilaskenta-ohjelmistoamme sinulle tarkemmin!

Jussi Mäntylä
040-7000002
[email protected]