Putsi on helppo, mutta monipuolinen  työajanseuranta siivousalalle. Töiden tehokas organisointi on siivousalalla tärkeä kilpailuvaltti, koska se lisää laskutusta ja vähentää palkkakuluja. Työnjohdon aikaa säästyy olennaisiin asioihin ja ongelmien ratkaisuun, kun arjen pyörittäminen on helppoa. Olemme tehneet tosi hyvän työajanseurantaohjelman siivousyritysten tarpeisiin ja esittelemme sen mielellämme myös sinulle. Tässä esittelemme muutamia sen ominaisuuksia.

 

Siivoajien tuntikirjaukset älypuhelimella

Siivoajat näkevät puhelinsovelluksesta tulevat siivouskohteensa ja niiden sallitut siivousajat. Ohjelma näyttää myös kohteen kartalla ja kohteeseen liittyvät lisätiedot. Siivoaja leimaa itsensä sisään mobiiliohjelman avulla ja ohjelma tarkistaa GPS:n avulla, että sijainti on oikea. Leimausta ei ole siis mahdollista tehdä kotoa käsin tai ajaessa, joten ohjelma varmistaa että työntekijät ovat siellä missä pitääkin. Siivoaja voi leimata itsensä ohjelman avulla myös esimerkiksi tauoille ja jättää muistiinpanoja. Työajanseuranta on tehty niin helpoksi käyttää, että sen oppii varmasti aivan jokainen iästä ja kokemuksesta riippumatta.

 

 

 

Työnjohdon työskentely tehostuu kätevällä työajanseurannalla

Asiakkaiden, siivouskohteiden ja siivoajien hallinta tapahtuu nettiselaimelta käsin. Siivousaikoihin voit ajastaa toistuvia syklejä ja erilaisia muita logiikoita, joilla saat ajastettua siivoukset jatkossa automaattisesti. Voit hallita helposti sairauslomia, tuuraajia ja kaikkea mitä siivoustoiminta vaatii. Ohjelmisto hälyttää automaattisesti jos jokin työvuoro jää suorittamatta tai jos jostain kohteesta puuttuu siivoaja. Voit tehdä muistiinpanoja siivouskohteisiin ja antaa etänä ohjeita kohteen siivoajille. Selkeän kalenterinäkymän avulla näet kokonaiskuvan organisaation työskentelystä.

Näiden ominaisuuksien lisäksi työajanseuranta sisältää paljon muutakin kertomisen arvoista hyödyllistä ja kätevää toiminnallisuutta. Kerromme niistä sinulle lisää kun otat yhteyttä. Ohjelmistoa voidaan myös räätälöidä sinun tarpeisiisi soveltuvaksi. Se saadaan tarvittaessa toimimaan myös esimerkiksi kiinteistöhuollossa, vanhustenhuollon kotipalveluissa, vartiointiliikkeillä ja monilla muillakin aloilla kuin siivousaloilla.  Sovitaan ohjelmiston esittelystä joko kasvokkain tai etäyhteydellä!

 

Ohjelmiston myynti:

Jussi Mäntylä
0407000002
[email protected]