Kytkemme minkä tahansa ohjelmiston ja laitteen mihin tahansa. Olemme aina onnistuneet.

Teemme ohjelmistojen ja laitteiden kytkemistä pitkällä kokemuksella muihin järjestelmiin. Olemme erityisesti erikoistuneet ERP-toiminnanohjausjärjestelmien liittämiseen muihin ohjelmistoihin ja ulkomaistenkin maksumuotojen kytkemiseen verkkopalveluihin. Integroimme ohjelmistoja myös teollisuudessa tuotantokoneisiin ja varastorobotteihin. Järjestelmien ja koneiden suuresta määrästä johtuen useimmat projektimme ovat täysin uniikkeja ja tutustumme niissä uusiin rajapintoihin. Se käy meiltä jo rutiinilla ja olemme aina kaiken pyydetyn integroineet onnistuneesti. Oli sitten tarpeesi integroinneissa mikä tahansa, olemme  oikea kumppani sinulle. Älä anna tekniikan rajoittaa liiketoimintaasi.

Soita meille numeroon 040-700 0002 ja jutellaan lisää tarvitsemistasi integraatioista!

Esimerkkejä integraatioista, joita voimme ohjelmistoihisi kytkeä

Pupesoft integraatio

Maestro integraatio

Matkahuolto integraatio

Odoo integraatio

Magento integraatio

Paypal integraatio

Etuovi.com integraatio

Woocommerce integraatio

Posti integraatio

Kardex varastorobotti on useiden teollisuusyritysten käyttämä automaatiojärjestelmä varastointiin. Tunnemme Kardexin hyvin ja integroimme sen keskustelemaan rajapintoja pitkin minkä tahansa työvälineohjelmiston kanssa. Kysy lisää ja tehdään tarvitsemasi liitos!

Meillä on pitkä historia CGI:n C9000-ohjelmiston integroinnissa erilaisiin muihin työvälineohjelmiin. Teemme tarvitsemasi lisäosat ja rajapinnat C9000-ohjelmistoon ja taivutamme sen toimimaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kysy lisää C9000-ohjelmiston kehittämisestä!