Web Services rajapinta on hyvä keino kytkeä kaksi ohjelmaa keskustelemaan keskenään

Web Services rajapinta on hyvä keino kytkeä kaksi ohjelmaa keskustelemaan keskenään

Web Services rajapinta on hyvin suosittu standardi, jolla kaksi ohjelmistoa saadaan keskustelemaan keskenään. Web Services – rajapinnalla voidaan tuoda esimerkiksi tilauksia laskutusohjelmiston ja toiminnanohjausjärjestelmän ( esim. Lemonsoft ) välillä. Myös potilastietojärjestelmissä, teollisuudessa, vähittäiskaupoissa ja monella muulla alalla se on laajasti käytössä.

Integroimme Web Services-rajapinnan avulla mitkä tahansa ohjelmistot keskenään toimialasta riippumatta. Voimme myös luoda sen avulla yhteyksiä sinun ohjelmistostasi ulospäin muihin ohjelmistoihin. Ohjelmoijillamme on hyvin laaja kokemus rajapintojen käytöstä lukuisissa projekteissamme. Jos käyttämässäsi ohjelmistossa on Web Services käytössä, niin voimme tehdä ohjelmistoosi myös räätälöidysti kaikki tarvitsemanne lisäosat ja raportointityökalut. Vaikka toisessa liitettävässä ohjelmassa olisi jokin toinen rajapinta, niin sekään ei ole ollenkaan haitaksi. Teemme juuri sellaiset liitokset mitä sinä tarvitset ja käytämme siinä sopivia tekniikoita.

Rajapintoja varten luomme usein eräänlaisen välipalikan, joka toimii eräänlaisena tulkkina kahden eri ohjelman välillä. Integraatio lähettää tiedot reaaliaikaisena ja se voi tarvittaessa myös parantaa ja käsitellä liikuteltavaa tietoa. Yhdellä integraatiolla voidaan tietoa viedä moneen eri paikkaan ja luovutettavaa tietoa voidaan myös rajata vastaanottajan mukaan. Voimme tuoda esimerkiksi tietoja intranetissäsi asiakkaidesi käyttöön tai vaikkapa päivittää varastosaldoja.

Jos siis tietoa ohjelmien välillä pitää tuoda tai viedä Web Servicen kautta, niin ota yhteyttä:

Jussi Mäntylä / 040-7000002 / [email protected]