Lähetämme kuukausikirjeesi ja markkinointiviestisi puolestasi

Teemme asiakkaillemme sähköpostimarkkinointia palveluna vuosien ja miljoonien lähetettyjen sähköpostien kokemuksella.

Lähes kaikilla yrityksillä on kanta-asiakasrekisteri, mutta harva hyödyntää sitä. Sähköpostimarkkinointi tuntuu usein työläältä, kun halu olisi keskittyä omaan ydinosaamisalueeseen. Me ylläpidämme asiakkaidemme puolesta asiakaslistoja ajantasalla, teemme niihin sovituin väliajoin sähköposti- ja tekstiviestilähetyksiä ja tuotamme kaiken tarvittavan markkinointimateriaalin.

Saat aina kampanjoiden jälkeen meiltä raportit niiden onnistumisesta ja analysoimme tuloksia kampanjointisi kehittämistä varten. Käytämme uudenaikaisimpia lähetystyökaluja ja saamme siten postisi menemään perille vastaanottajille. Hyvällä maulla ja ammattitaidolla sähköpostimarkkinointi on mukava ja tehokas tapa saada asiakkaasi aktivoitumaan.

Jos et omista asiakasrekisterejä, niin voimme hankkia sinulle osoitteistoja juuri tarvitsemastasi kohderyhmästä. Olemme jälkimarkkinoinnissa kumppani, jonka ansiosta asiakasviestintäsi on aina ajan tasalla ja huolellisesti hoidettu!

Hyvin toteutettu sähköpostikampanja näyttää hyvältä ja menee perille vastaanottajilleen. Sähköposteissa on aina ”eroa listalta”-linkit, joten vastaanottajat voivat halutessaan lopettaa niiden vastaanottamisen. Sähköpostimarkkinoinnissa tahdikkuus ja luotettavuus ovat avainasioita.