Tunnistatko itsesi tästä:

Tarjouslaskenta teettää useissa yrityksissä valtavasti töitä. Yritysjohto pyörittää lukuisia vuosien aikana hiottuja exceleitä ja asiakkaan piirustuksia käsissään pitkällä ammattitaidolla. Silti tarjoukset eivät ole kätevästi muokattavissa ja varsinkaan monen henkilön toimesta yhtä aikaa. Tarjouksia ei ole kätevää siirtää tuotantoon ja vanhojen tarjouksien etsiminen on hankalaa. Materiaalihintojen tai sarjakokojen muuttuessa tarjouksen muokkaus on työlästä. Asiakkaalle on hankala näyttää rajattua näkymää, josta pääsisi katsomaan mistä hinta muodostuu. Ja monta muutakin asiaa, jos tunnistat näistä itsesi niin tunnet ne muutkin ongelmat.

Voimme rakentaa tarjouslaskentaohjelmia räätälöitynä prikulleen yrityksesi tarpeisiin ja juuri teidän tarjouslaskentanne prosessiin sopivaksi. Voit esimerkiksi suunnitella tarjouksen tuoterakenteet kätevästi klikkailemalla ja kopioida niiden osia esimerkiksi vanhoista tarjouksistasi.  Tarjouslaskenta voi tuoda ja viedä tietoja toiminnanohjausjärjestelmääsi.  Tarjouslaskenta hakee myös materiaalihinnat ja voit päivittää ne tarjoukseesi helposti yhdellä klikkauksella. Tarjouslaskennan kautta voit tehdä myös tarvittaessa alihankkijoiden kilpailutukset ja se ottaa huomioon myös eri tavarantoimittajien toimitusajatkin.

Asiakkaallesi voit tehdä rajattuja näkymiä, joista hän näkee laskelmistasi vain ne mitä sinä haluat hänelle näyttää.

Tarjouslaskennan tuoterakenteet ja työmääräimet voidaan välittää näppärästi suoraan tuotantoon. Jälkilaskenta helpottuu kun tarjouksen hinnat ja tavoiteajat voidaan asettaa vertailtavaksi toteutuneisiin tuotantoaikoihin. Tarjouslaskennan osumatarkkuus paranee kun ennusteita voidaan verrata todellisuuteen.

Tarjouslaskenta toimii tietokoneella, tabletilla ja kännykällä. Voit laskea tarjouksia myös etänä ja niitä voi editoida monta henkilöä yhtä aikaa. Muutokset tarjouksessa tallentuvat versiointina rivikohtaisesti, joten mitä vaan voidaan palauttaa takaisin.

Tarjouslaskentaohjelma voi myös sisältää graafisen tuotevalitsimen ja se voi päätellä esimerkiksi tuotantoaikoja suoraan CAD-piirustuksista. Kaikenlainen automaattinen laskenta on siis mahdollista.

Tarjouslaskentaohjelmallemme ei ole mitään tiettyä sapluunaa, koska se tehdään aina aivan tarkalleen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Sitä voi siis käyttää nopeisiin varaosatarjouksiin tai sitten valtaviin vuosia kestävien projektien rakennesuunnitteluun.

Käydään tarpeenne läpi ja tehdään tarjouslaskennastanne helppoa, tarkkaa ja tehokasta!

Tarjouslaskentaohjelmia myy:

Jussi Mäntylä
040-7000002
[email protected]